Loading...

Handleiding

Handleiding 824

 Download PDF

Knirps SL 824
auto open paraplu rechte handgreep

Kleur: Check Beige

 
 
 
Beperkte voorraad

Prijs € 54,95

 

Onze SL-serie is uitgerust met speciale geharde stalen componenten. Met (SL) Soft Lift systeem opent en sluit de paraplu extreem soepel en gemakkelijk. Door de productiemethode zijn de paraplu's zeer robuust en hebben ze tegelijkertijd een elegant ontwerp dat geschikt is voor elke modetrend en elke gelegenheid. Met deze collectie onderstreept Knirps nogmaals zijn kerncompetenties die het merk wereldwijd bekend hebben gemaakt: gebruiksvriendelijk comfort, betrouwbaarheid, geavanceerde beveiliging, onverslaanbare duurzaamheid en aangename haptiek. Functie en ontwerp in perfectie.

De Knirps SL 824 is een robuuste automatische paraplu met driedelige stok vervaardigd uit roestvrijstaal. De geharde stalen baleinen zorgen voor maximale stabiliteit. Deze paraplu wordt geleverd met een opberghoes met soufle en ritssluiting om uw paraplu gemakkelijk op te bergen.
De SL 824 is een robuuste automatisch paraplu met een groot scherm, waarbij het scherm zo opvouwt dat de natte zijde naar binnen valt zo dat u de paraplu kan opbergen zonder dat u nat wordt.

 

Lengte gesloten: 26 cm
Lengte geopend: 51 cm
Diameter geopend: 99 cm (Groot)
Balein lengte: 53 cm
Aantal baleinen: 8
Gewicht: 440 gram
Windtunnel getest
Beveiliging bij extreme wind slaat scherm over
ÖKO-Tex standaard, ecologische stoffen
Artikelnummer:
KN 824-539
Kleurcode:
Check Beige
Barcode:
9003034476255
Ook verkrijgbaar in andere kleuren
Knirps Minimatic SL U Check 539 KN 824-539
Knirps Minimatic SL Classic H Black   KN 824-710